Personal

Linnéa har arbetat som förskollärare på Liljan sedan sommaren 2016 och hon är även rektor sedan våren 2019. Med barngruppens intressen som utgångspunkt väver hon in läroplanen i lekfulla och lärorika aktiviteter. Att utveckla den pedagogiska miljön ligger henne varmt om hjärtat och hon följer barnens nyfikenhet och förändrar miljön utifrån barnens intressen. Detta för att ständigt utvecklas och för att hålla kvalitet.

Cicci har jobbat på Liljan som barnskötare sedan våren 2016.  Cicci odlar mycket med      barnen genom vilket vi tillsammans upptäcker naturens spännande kretslopp. Hon har även smaksamlingar där vi provar olika smaker och lär känna oss själva och vad vi tycker om och inte, något som är både intressant, roligt och viktigt.

Line har jobbat som dramapedagog på Liljan sedan 2014. Hon sjunger mycket tillsammans med barnen både under samlingar och i den fortlöpande verksamheten. Line fångar barnens intressen i stunden och bygger vidare på det i påhittiga och lärorika lekar och aktiviteter.

Emma har jobbat på Liljan som förskollärare sedan hösten 2020.
Med sin långa erfarenhet inom förskolans värld genomför hon spännande aktiviteter som
utmanar barnen. Emma erbjuder olika lärandeaktiviteter i enlighet med läroplanen och att få gå på ”Tigerjakt” med Emma är många barns favorit! Emma arbetar även med att utveckla Liljans systematiska kvalitetsarbete.

Intresserad av att arbeta som vikarie hos oss?